joi, 7 iulie 2011

Monica traieste in lux la Los Angeles

Dupa o perioada neagra in care a fost evacuata din apartamentul lui Columbeanu si a locuit pe unde a apucat, Monica Gabor a ajuns acum sa stea intr-un apartament de lux din Los Angeles, alaturi de noul ei partener de origine asiatica....
S-au dus vremurile cand Monica Gabor, fosta Columbeanu, era la voia fostului sot sau a prietenilor. A reusit sa obtina un apartament in chirie in Pipera, pentru care, se pare, nu plateste nimic, ci doar il promoveaza in presa.

Cat despre Los Angeles, Monica a ajuns sa traiasca intr-un lux comparabil cu cel de la Izvorani. Noul ei partener, fiul unuia din cei mai bogati oameni de afaceri din China, a incitat-o sa locuiasca intr-un apartament de lux din Los Angeles, ce valoreaza peste 5 milioane de dolari.

Locuinta face parte din complexul rezidential The Remington, din apropierea luxosului cartier Beverly Hills.

Conform investigatiei realizate de Cancan, Monica traieste pe picior mare in America. Este plimbata cu limuzine si masini sport foarte scumpe.

Iubitul ei are in colectie un Lamborghini Murcielago de 300.000 de dolari, un Cadillac de 100.000 de dolari si un Rolls-Royce de 400.000 si a rasfatat-o, se pare, pana acum pe Monica cu doua ceasuri Rolex si un cec de 78.000 de dolari.

Complexul care include apartamentul in care locuieste Monica are vedere spre intreg cartierul Beverly Hills si include maimulte apartamente tip pentohouse, cu terasa si piscina proprie.

Apartamentele duplex sunt foarte spatioase, luminoase, cu ferestre imense si ne duc cu gandul la casele vedetelor expuse in celebra serie TV „Cribs”.mai multe poze
Monica Gabor se intoarce in America nu doar pentru a castiga bani in urma prestatiilor de fotomodel ci si pentru noul ei iubit. Fosta doamna Columbeanu are o relatie cu un tanar milionar, de rasa asiatica, fiul unuia din cei mai bogat oameni din China, cu care a fost fotografiata sarutandu-se cu patos.... Noul partener al Monicai este fiul unui om de afaceri foarte instarit din China. Este cel care produce, printre altele, si ceaiul roz Mr. Pink, cu care Monica a fost zarita la aeroportul Henri Coanda cand s-a intors in Romania. Se pare ca ea isi ofera imaginea pentru a promova aceasta bautura in America.alte informatii despre MONICA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu