duminică, 28 august 2011

NUNTA LUI BORCEA FARA IMNUL LUI DINAMO

Mai e o zi până la nunta boss-ului de la Dinamo. Bucătarii au pregătit tot felul de delicatese pentru cei 500 de invitaţi ai soţilor Borcea. Pentru prepararea meniului, s-a folosit sare de Himalaya, considerată cea mai pură din lume.
Pe lângă ţinutele mirilor, aranjamentele florale şi programul artistic ales de Alina şi Cristi, invitaţii vor fi surprinşi şi de meniul din care nu vor lipsi trufele, fructele de mare şi tortul din mousse de ciocolată albă, potrivit ziarului click

Cei doi bucătari, care se vor ocupa de prepararea delicateselor, nu vor folosi sare obişnuită, ci doar sare de Himalaya, care este extrasă din inima Munţilor Himalaya. Iar preţul este pe măsură. Dacă un pachet de sare obişnuită, de un kilogram, costă aproximativ 8 lei, un pachet de sare de Himalaya, care cântăreşte tot un kilogram, costă între 16 şi 25 de lei, în funcţie de distribuitor.
"Sarea de Himalaya nu dă un gust deosebit mâncării. Este mai degrabă o fiţă", a spus Jakob Hausmann, patronul unui restaurant.
Potrivit prosport.ro, Borcea plănuia ca tortul miresei să fie adus pe imnul lui Dinamo. Dezamăgirea provocată însă de eliminarea prematură a "câinilor" îl va face foarte probabil să renunţe la idee, mai ales că Alina nu era deloc încântată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu