miercuri, 11 iulie 2012

Cătălin Măruţă face shopping

Cătălin Măruţă face shopping supravegheat din umbră! Vezi cu cine a mers la piaţă! Indiciu: nu e Andra!

        Pentru că este un om extrem de ocupat şi are de pregătit în fiecare zi câte o ediţie a emisiunii sale "Happy Hour", Cătălin Măruţă a ajuns să facă mai multe treburi în acelaşi timp.

Astăzi, vedeta TV a mers la cumpărături, într-un supermarket amplasat la două străzi distanţă de locuinţa sa, în compania bonei filipineze care are grijă de fiul său. Astfel, Măruţă a reuşit să facă "piaţa" şI să-i arate femeii care se ocupă de David, de unde poate să facă cumpărături rapid, ieftin şI cel mai aproape de casă.
Astăzi, aproape de ora 13, Cătălin Măruţă a fost fotografiat de către paparazzi CANCAN în compania unei femei pe care a plimbat-o cu maşina sa. Ajuns în faţa unui supermarket, Măruţă a parcat regulamentar, a coborât din bolid şI s-a îndreptat singur singurel spre intrarea din magazin, însoţitoarea sa preferând să rămână în maşină. După doar 15 minute, Cătălin a ieşit din supermarket ducând în mână o pungă în care a îndesat câteva croissante, pateuri şI alte nimicuri de ronţăit. Grăbit nevoie mare şI vorbind continuu la telefon, Cătălin s-a îndreptat spre maşină unde era aşteptat de însoţitoarea sa care s-a dovedit a fi nimeni alta decât bona filipineză care are grijă de fiul lui şI al Andrei, David, Cu acestă ocazie angajata lor a aflat unde se află cel mai aproape supermarket de casa lor şI de unde poate să facă cumpărături rapide.
www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu